FACAO recupera la figura del seu polèmic exdirigent, Á. Hernández

18 03 2009

El conegut Ángel Hernández, ex-dirigent de la FACAO, de l’Assemblea Local de Creu Roja de Fraga i de Cáritas Fraga, que es veié obligat a deixar els seus càrrecs desprès de la heroica acció de les enganxines proPaïsos Catalans que en plena campanya electoral del 2007 va penjar a Fraga per a criticar airosament a la resta de partits i associacions fragatines, acció per la qual el va retenir la Guardia Urbana i va passar pel Jutjat Electoral de Fraga. Ara , quasi dos anys més tard, torna a reaparèixer com a president d’Amics de Fraga, entitat membre de FACAO, de la que no ha dimitit i ja parla, com era d’esperar, als actes de de la Plataforma No Hablamos Catalán que promouen el PAR i la FACAO, acompanyant a la gent del PAR (Lorenzo Pastor), Julián Naval (FACAO) i de la FIA (Victor Angoy). Recordem que Ángel Hernández es conegut també pels seus escrits com els del Contracorrellengua (2004) per a cridar als Grups d’Acció Valenciana per anara a Fraga i passejar-se per tots els carrers penjant enganxines i trencant els vidres del Casal Jaume I o per les manifestacions conjuntes de la FACAO amb Democracia Nacional. Tota una dosis de democràcia i civisme, la de la Plataforma No Hablamos Catalán.

LA PLATAFORMA NO HABLAMOS CATALÁN DEFIENDE LAS MODALIDADES LINGÜÍSTICAS ARAGONESAS EN UNA NUEVA CHARLA EN TAUSTE

La Plataforma No Hablamos Catalán ofreció otra de sus ponencias-debate el pasado viernes 6 de febrero. En esta ocasión el lugar elegido fue el Salón de Actos de la Casa de Cultura de Tauste.
El acto, que estaba organizado por la Federación de Independientes de Aragón (FIA), fue moderado por su presidente, Víctor Angoy. Posteriormente intervinieron tres representantes de la Plataforma No Hablamos Catalán. Lorenzo Pastor, presidente de la Plataforma No Hablamos Catalán; Julián Naval, investigador histórico y portavoz de la Federación de Asociaciones Culturales del Aragón Oriental, y Ángel Hernández, presidente de Amícs de Fraga.
En la conferencia se visualizó un audiovisual didáctico en el que se explicaba la formación de las modalidades lingüísticas aragonesas; se hizo hincapié en los argumentos sociolingüísticos e históricos para salvaguardar las modalidades lingüísticas aragonesas y, finalmente, se denunciaron los 20 puntos del Anteproyecto de Ley de Lenguas de Aragón que desde la Plataforma se consideran inadmisibles.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: