La via amateur de la FACAO

21 09 2009

La gent de la FACAO és una apassionada de la filolologia amateur, com mostraven aquella vegada que parlaven de la Gramàtica Regenerativa de Chomsky. Aquest lingüísta sempre ha parlat de la Gramàtica Generativa. Però segur que és un rojo-separatista, i fins i tot pancatalanista.

La gent de la FACAO és una apassionada de la matemàtica amateur, com aquella vegada que multiplicaven els pans, els peixos i els manifestants, comptant 2.000 manifestants on n’hi havia 25.

Després de la darrera trobada pan-catalanista d’antipancatalanistes a Alcanyís, la FACAO ha tingut a bé fer-nos arribar una nota de premsa amb fotografia amateur, que com ells diuen, són d’alta qualitat. Professionals, afegiríem:

Muy Sres. Míos: Por la presente les enviamos 4 fotos del Encuentro que celebramos este fin de semana en Alcañiz de entidades de la antigua Corona de Aragón. Antes les hemos enviado la nota de prensa y una foto realizada con una cámara muy rudimentaria y una foto muy mala. En esta ocasión hemos conseguido la tareta de la cámara buena y cámara con la que se han sacado las fotos buenas del reportaje. Muchas gracias.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: