Avui, debat sobre la llei de llengües sense Éctor (sic) Castro

12 01 2010

Si la FACAO s‘autoerigeix com a referent científic del xapurriau (riau, riau) no li vindria gens mal ser una mica més modesta. Avui a AragónTV fan un debat sobre la llei de llengües a les 23.15. I Éctor (sic) Castro, secretari de la FACAO, està tot cabrejadet perquè no el conviden. Ha cridat als seus amics de l’Heraldo i va i els diu “aseguró que se le llamó como filólogo”.

Al debat hi van PSOE, PAR i PP. El format del programa no hi cap CHA, que va ser amb qui es va treure la llei de llengües. Quina televisió regional que té Aragó! Però almenys hi va gent de la Universitat: Javier Giralt i Francho Nagore.

I Éctor (sic) Castro es vol comparar amb qui li dona 1000 voltes acadèmicament. Éctor, eixos fums! Dialnet “és un portal de difusió de la producció científica hispana”.

I l’Heraldo encara anuncia que el programa és tendenciós! Avui, a les 23.15, AragónTV. A sentir bajanades del PAR defensant l’Orienaragonès (xu, xuuuuuuuuuu!)

Anuncis

Accions

Information

One response

13 01 2010
Des de Maella

No calia l’Èctor Castro amb la María Herrero, convertida en referent científica del debat. La seua evident falta de coneiximents i de sentit comú no li va impedir monopolitzar-lo amb les conegudes tècniques de parlar més fort que les persones sensates i sàvies o el “no me interrumpas”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: